Αρχική   |   Όροι χρήσης   |   H ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ   |   ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ   |   ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ   |   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ »
Προϊόντα: 0
Σύνολο: 0.00€


ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
 
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΒΑ ΠΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


«Πολλές φορές βλέπουμε προϊόντα, που ενώ παρασκευάζονται εμφανώς από μηχανές, διαφημίζονται ως χειροποίητα. Το αποτέλεσμα τελικά είναι να μας κάνουν να δυσπιστούμε σε κάθε «χειροποίητο». Κι όμως, ο Χαλβάς της Δραπετσώνας που φτιάχνει ο Νίκος Γαβρίλης, δεν ζυμώνεται σε μηχανικό ζυμωτήριο, ζυμώνεται στο χέρι. Για το λόγο αυτό ο κύριος Γαβρίλης θεωρεί ότι υπάρχει όριο στο πόσο μπορεί να μεγαλώσει μια επιχείρηση, διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα του προϊόντος. Το όριο αυτό δεν είναι διατεθειμένος να το ξεπεράσει. Γιατί ο χαλβάς χρειάζεται «αγάπη, ευγένεια και αφοσίωση όταν τον ζυμώνεις, αλλιώς θα σε προδώσει.
−Περιοδικό Γαστρονόμος


ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Δράττομαι της ευκαιρίας που εσείς μου δίνετε και ευχαριστώντας σας, θα ήθελα να επισημάνω ότι ζώντας σε μια εποχή που η "εικόνα " είναι σημαντικότερη της ουσίας ένιωσα μια απρόσμενη και ευχάριστη έκπληξη με την απόφαση του "Γαστρονόμου" να απονείμει Βραβεία Ποιότητας. Και μάλιστα σε επαγγελματίες που μοχθούν καθημερινά για την ποιότητα, αλλά δεν έχουν γίνει τόσο γνωστοί όσο πιθανόν να τους αξίζει. Ομολογώ πως αισθάνθηκα ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή που έχω λάβει και ίσως η μόνη που μπορεί πραγματικά να με στηρίξει στις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζω σε καθημερινή βάση με σκοπό να διατηρώ την ποιότητα των προϊόντων σε υψηλό επίπεδο.

θα ήταν άδικο να μην ομολογήσω πως και ο ανώνυμος καταναλωτής όλα αυτά τα χρόνια με έχει στηρίξει με την αγάπη του στα προϊόντα μου και σ' αυτόν οφείλω την καθιέρωση της επιχείρηση μου στον χώρο της παραγωγής χειροποίητου χαλβά. Ακόμα όμως πιο σημαντικό γεγονός θεωρώ την αναγνώριση αυτή να την εισπράττω από κάποιο έγκυρο και εξειδικευμένο έντυπο όπως ο "Γαστρονόμος". Τέλος νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που κοπίασαν για να γίνει πραγματικότητα η βραδιά της απονομής των βραβείων.
Ήταν μια πραγματικά εξαιρετική βραδιά σε όλα τα επίπεδα, οργάνωση, εξυπηρέτηση, φαγητό και φιλοξενία. Εύχομαι στους ανθρώπους του "Γαστρονόμου" τα Βραβεία Ποιότητας να γίνουν τα πιο καταξιωμένα στο χώρο, αναδεικνύοντας κάθε χρόνο και νέους πραγματικά ευσυνείδητους συναδέλφους απ' όλους τους κλάδους της διατροφής.
Ν. Γαβρίλης


ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 7-9
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
210 46 16 448, 210 46 16 478
info@e-halvas.gr

- Αρχική
- Όροι χρήσης
- H ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
- ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
- ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   
Copyright © 2013 e-halvas.gr - Προσωπικά Δεδομένα - Όροι Χρήσης -- Κατασκευη eshop by infocus